keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Taiteilijalla kädet täynnä valkoista maalia, ja vähän vaatteissakin.

Eilen ja tänään olen maalannut lautoja ja kakkosnelosta valkoiseksi velipojan tallissa Nakkilassa. Aamulla yhdeksältä aloitettiin ja klo 16 hommat loppu, oli siinä taiteilijalle työpäivää kerrakseen. Tarkoituksena on tehdä neljä metriä aitaa ja saman levyinen portti pihaan.

Noormarkun Kunnan aikana teiden kaavoitukset jätettiin joidenkin asukkaiden pyynnöstä toteuttamati ja monessa paikoissa se tuotti erilaisia ongelmia. Esim. meidän pihan läpi ajetaan Kivelänkujalta  Rasinojantielle vaikka siitä ei ole kaavoitettua tietä. Vanhemman tyttären lapset leikkivät usein pihassa, niin ei ole sopivaa jos joku kiireinen taksi oikaisee siitä lasten leikkiessä. Siksi tilanne on parasta rauhoittaa portilla.

258

 

264

Vanha kulkutie pihaan on pakko säilyttää koska toista kautta ei VR ja kiitolinjat pääse pihaan tuomaan lavatavaraa. Edesmenneen Noormarkun Kunnan välinpitämättömyys kaavoituksista on tuonut meikäläiselle 22 vuoden aikana tuhansien eurojen ylimääräiset kulut. Useita sorakuormia tielle ja talviaikaan lumityöt olisivat noin 80% pienemmät jos kaavoitus olisi toteutettu suunnitelmien mukaan.

262

Tähän väliin tulee aitaa lisää ja portti.

263

 

254

Paljon saa lautaa maalata neljän metrin aitaan ja saman levyiseen porttiin.

255

Kuivumisen takia on lautojen väliin laitettu rimat.

256

 

257

Velipoika sahaa lautoja sopivan mittaiseksi, ja minä maalaan valmista aitaa valkoiseksi.

259

 

260

Valmiit aidat ja portti lastattu peräkärryyn Noormarkkuun tuotavaksi.

261

Köyhänä taiteilijana tarvikkeet piti taas jälleen kerran ostaa halvimmasta mahdollisesta paikasta eli Byggmaxista. Puutavara oli edullista ja hinta-laatusuhde oikeinkin hyvä mutta valkoinen peittävä Alpina puunsuoja oli ihan takapuolesta tai sitten se oli meidän tarkoitukseen vaan väärä valinta. Olisi pitänyt ostaa Vinhaa joka olisi ollut jotain 20-25 euroa kalliimpi10l ämpäri. Tämä ruotsalainen “Alpina” ei kuivunut yön aikana vaikka velipoika pisti talliin yöksi +30 lämmintä siksi että laudat ovat seuraavana aamuna varmasti kuivuneet kun alamme hommiin.

 

Taiteilijana ihmettelen ihmisten ahneutta käyttäessään taidetta suurten voittojen tavoittelussa itselleen.

Uusin ja varmaankin tulevaisuudessa julkkis maailman kiinnostavin huijaus ja petosjuttu. http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/09/1619515/juha-kankkuselta-huijattiin-taidevaarennoksilla-yli-puoli-miljoonaa

2 kommenttia:

 1. !menudo trabajo que te has echado...jajajjajaj!

  parecias TOM SAYER.... PINTANDO LA VALLA.....

  recuerdo que este cuento, empezaba pintando la valla y luego acababa todo el pueblo pintandola.........jajjajja

  mientras el se reia junto a HAKELBERRY FINN....

  UN SALUDO

  VastaaPoista