maanantai 31. elokuuta 2020

Taidenäyttely 5-6.9. Markun pienessä taidepuutarhassa

Tulevana viikonloppuna 5-6.9 olisi ollut Noormarkun Markkinat joilla olen ollut yli 30 vuotta järjestämässä taidenäyttelyn yläasteen luokassa. Markkinat kuitenkin peruttiin koronan vuoksi. Itse tein jo ennen sitä päätöksen järjestää näyttelyn puutarhassani, koska se on ollut haaveena jo monet vuoodet 

Sain houkuteltua mukaani pari kaveriani, Timo Malinin ja Ari Hautamäen. Jos on poutasää niin taidenäyttely laajenee eri puolille puutarhaa. 

Tapahtumassa suositellaan noudatettavaksi yleisiä turvaohjeita koronaan liittyen turvavälit ym. Paikalla saatavana käsidesiä. Lauantaina 5.9. klo 10-16 Kotiseututalo Kaharilla POPUP kööki tapahtuma.

Meiltä on Kaharille matkaa noin kilometrin verran ja sen kävelee alta 10 minuuttia niin pääsee maistelemaan   herkkuja.
Pieniä vedostauluja lähimaisemista löytyy hyvä valikoima, hinnat 10 -20 €. 

Taidevajassa isompia joiden hinnat 30 €- 50€
Maalauksia löytyy eri puolilta puutarhaa.Taidevajassa näyttely joka poutasäällä laajenaa eri puolille puutarhaa.

Timo Malin esittelee karikatyyripiirroksiaan. Voit tuoda hänelle valokuvan josta hän tekee karikatyyripiirroksen sinulle tarjoushintaan A4 koko 70 €


Ari Hautamäeltä esillä puutarhaan sopiva mosaiikilla päällystetty puutarhapöytä ja ruukku. Häneltä esillä myös kaksi mosaiikkitaulua puutarhassa kasvien lomassa.
Arilta uutuus pieni mökki valoillaOlen pientä taidepuutarhaani rakentanut jokusen vuoden ja viime syksynä 2019 rakensin siihen 14 metriä pitkän puron. Tänä keväänä ystäväni rakensi puron yli kulkevan pienen sillan ja myllyn jossa puron vesi pyörittää pientä vesiratasta. 
Vanhasta puusuulista saneerasin kesäksi taidenäyttelytilaksi pienen taidevajan johon kesätapahtumien ajaksi ripustan näyttelyn ja osan tauluista asettelen myös puutarhaan.


Puutarhan kukkia

Puutarhasta löytyy myös pieni yrttitarha, jolle rakensin alueen puretun leivinuunin tiilistä. Puutarhan muut kasvit ovat paljolti kivikkopuutarhaan sopivia ja muita helppohoitoisia ja pitkäaikaisia suosikkeja, kuten kurjenpolvia, joita on vuosien varrella kerääntynyt useita eri lajeja.

Hienoa, että jaksoit selata loppuun saakka.

 Tervetuloa poikkeamaan paikanpäälle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti