Tämä on lempimunakkaani johon raastetaan yksi porkkana ja haudutetaan hetken öljy-voiseoksessa, lisätään pari tomaattia siivuina, ja näiden päälle kaadetaan munakasseos. Paistetaan normaalin munakkaan tapaan.
Kananmunia laitoin kolme kappaletta joista yhdestä heitin keltuaisen pois, tuli näin hiukan terveellisempi. Munakkaan lisänä oli eilistä makaroni-tomaattibroileri pataa ja salaattia.Munakas pääsi hiukan ruskistumaan liikaa kun asiakas soitti enkä huomannut heti vääntää levyä pienemmälle.
Ruoanvalmistuksessa ajatus lähtee joskus laukkaamaan ja ajattelin Suomessa tällä hetkellä olevaa olut keskustelua oluen siirtämisestä Alkoon. Innostuin googlettamaan kuinka asian laita on muualla Euroopassa. Ja sieltä osui heti eräs kauppa jossa oli viinit myynnissä normaalissa ruoka kaupassa. Erikoista Suomessa kun pitäisi sivistyä eikä taantua.
Tuntui aika mukavalta kaupalta tämä Simmel
Kerrotut tulppaanit aukeavat kauniiksi kun taas tavalliset tulppaanit muumioituvat vaasiin.
Huiskulan hoito-ohje tulppaaneille
Aika vauhtia aukeavat luumupuun kukat sisällä, auttaa varmaan kun ilmalämpöpumppu puhaltaa niihin, luulevat sitä etelän lämpimäksi kesätuuleksi.
nam nam :-)
VastaaPoista