torstai 20. joulukuuta 2018

Sinivuokkoinen kukkatervehdys kaikille.

 
Sinivuokkoinen kukkatervehdys kaikille tasapuolisesti. Sinivuokkoja nousee 14 kpl, kieloja kolme ja pari jotain muuta, ehkä lumikelloja, Sinivuokot kestää vaan niin kovin vähän aikaa, keväällä on ulkona öisin viileätä, mutta näin sisällä kasvattaessa on koko ajan lämmin.
Eletään vuoden pimeintä aikaa, sinivuokot antavat pientä toivoa tulevasta keväästä. Samalla toivon siitä, ettei luonto ole meitä vielä hylännyt.
Hiukan nolottaa tätä päivitystä kirjoittaessa, kun edellisestä tulee kohta kaksi vuotta. Se ajan kulu on vaan niin nopeaa, kun sitä aikaa ei ole eikä sitä myydä missään. Näin ammatinharjoittajana tämä digitaalisuus on vienyt paljon aikaa, monta asiaa jotka ennen teki palkattu ihminen virastoissa on siirretty yrittäjille. Kohta on tilanne, ettei ehdi enää tehdä omia hommia ollenkaan. Ylipuoli vuotta meni uuden verkkokaupan rakentelussa ja menee toiset saman verran hienosäädöissä ja kaikessa muussa siihen liittyvässä. Laitan linkin kotisivulleni jos jotain kiinnostaa miltä se nykyään näyttää, käy kurkkaamassa. Yritän jatkaa täällä blogissani myös elämääni vaikka aika onkin kortilla. Tämä on kuitenkin sellainen pysyvämpi kuin Facebook ym. täältä löytää helposti vanhojakin päivityksiä, samoin valokuvat ovat tosi laadukkaita ym
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti