tiistai 24. joulukuuta 2013

Facebook päivityskuvat esillä täällä.

Yrittäjällä on niin monta verkkosivua päivitettävänä, että joku jää aina paitsi. Laitan nyt fb sivuni kuvat blogiini ja yritän samalla liittää myös kommenttejani.

1409

 • Ritva Uuskartano nopea oot....

 • Tarja Toiviainen-Mäkelä Upea, maalaat kauniisti, tykkään kovin!

 • Markku Mäkelä Lopputulos voikin olla jotain muuta kuin kaunis jäljennös, ajattelin maalata tämän impressionistisesti. Maisema on valokuvana nähty ei ole syytä sitä öljyväreillä kopioida.

 • Markku Varjonen Mainio verrata kuukuvan kanssa. Se pieni ero, muuttaa kokonaisuuden :-)

1440

 

Tänään silakkapäivä. Aluksi silakoita näyttää olevan kovin paljon, paistamisen jälkeen tuntuu, että olisi saanut olla enemmänkin.

 • Henry Andersson Hyvä etten hypänny ruudun läpi, tänne asti tuli silakkafileiden tuoksu, ja noitten kans vähä muussia...

 • Ritva Uuskartano tuttu tunne....

 • Riitta Ranne Ensivaikutelma oli, että Markku on ruvennut tekemään karjalanpiirakoita, mutta oudon mallisia ne olisivat, ikään kuin puolikkaita..

 • Tarja Toiviainen-Mäkelä aii kun tekeekin mieli paistettuja silakoita, hyviltä ja rapeilta näyttävät.. voi mun pitää paistaa myös, nyt tuli nälkä.

 • Heikki Turunen Hitto kun tuli nälkä ja paistetun silakan himo. Harmi kun täältä sisämaasta ei saa tuoretta silakkaa. silakan pitää olla tuoretta, sanoo nimimerkki joka juhannuksena ämpärillisenn savustanut suoraan rysästä tuotuja silakoita

 • Leena Malja NAM !!

1412

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomalaiset-yha-terveempia---paitsi-kouluttamattomat/2451524
Minä kuulun tuohon ryhmään, en ole paljon kouluttautunut, mitä nyt taidekoulu 4v. Siksi ei taaskaan ollut varaa lähteä terveelliselle iltapalalle ravintolaan, vaan valmistin meille ison epäterveellisen pitsan iltapalaksi.

1420

 

Jotain tämän tyyppistä kesätunnelmaa etsin. Nyt pitää maalaus jälleen kuivahtaa, että pystyy jatkamaan.

1444

 

Kovin värikylläisenä alkoi tämä ilta, onko syynä tämä pimeys joka pakottaa värikkyyttä maalaamaan.

1445

Joka vuosi tulee hankittua kotiin valkoinen Amaryllis siinä tarkoituksessa, että maalaan siitä akvarellin. Nyt piti ostaa kaksi kun ensimmäinen K-Marketista ostettu jäi kovin pieneksi, toinen Kodin Terrasta kasvoi normaalikokoiseksi. Viime vuonna akvarelli jäi maalaamatta, pitää nyt yrittää se saada aikaiseksi. Kaikki valkoiset kukat Juhannusruususta alkaen ovat kiitollisia akvarellin aiheita.

1446

5 kommenttia:

 1. Kaunista on ja hyvää joulua taiteijalle ja laita kuva tänne valmiista amarylliksestä.

  VastaaPoista
 2. dat is echt heel mooi, ik wou dat ik dit kon, geweldig.

  VastaaPoista
 3. Toivotan teille ja teidän rakkautenne terve kaunis uusi vuosi ja paljon kiitoksia 2013 ja kommentteja ja varsinkin kauniita kuvia. rakkaus tervehdys Norjasta, Dirk :-)

  VastaaPoista
 4. Very beautiful pictures. Your herring and pizza look delicious.

  Happy New Year!

  VastaaPoista
 5. Kävin ja ihastelin maalauksiasi, etenkin tuo kylämaisema valokuvasta oli kaunis ja tunnelmallinen.

  VastaaPoista