perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kesänäyttelyn valmistelua Noormarkun Klubille. Summer exhibition preparation Noormarkku club.

Taidenäyttelyn järjestäminen on aika työläs homma silloin kun se pystytetään muuhun kuin galleria tilaan. Pelkästään taulujen esillepano vaatii monenlaista suunnittelua ja rakennelmaa. A.Ahlströmin alueella sijaitseva Noormarkun Klubi on haastava näyttelytilana. Ihmiset tulevat Klubille viikonloppuisin viettämään häitä ja arkisin ruokailemaan. Tämä vaatii erilaista suunnittelua ripustuksessa ja usein asiakas on kauempaa ja haluaa taulun mukaansa, tämäkin vaatii järjestelyä.

Kesänäyttelyni alkoi julisteiden viemisellä Klubille jossa samalla oli pikainen suunnitelma tulevaan näyttelyyn.

776

Noormarkun Klubin parkkialueelta löytyy hyvä opaskartta A, Ahlströmin alueesta ja rakennuksista.

777

 

778

Promicasta hain levyjä näyttelyyni. Tinkasin johtajalta alennusta kun luvattiin Teuvon kanssa tehdä  fb ja blogi päivitykset, ei alentanut yhtään. Johtaja hymyilee, minä en.  Promica Porissa on kuitenkin paikka josta löytyy monenlaista rakennustarviketta edulliseen hintaan.

789

Talvinäyttelyyni 2006 rakensin 30 metriä näyttelyseinää entisen Porin pääpostin tiloihin Yrjönkadulle. Sermeihin sain levyt edullisesti juuri Promicasta.

791

 

787

Insinööriä olisi tämäkin homma taas vaatinut. Turhia naulanreikiä tuli hakattua uusiin levyihin. Kaipa tämä kelpaa Klubille, toivotaan ainakin niin. Telineelle on rauhallisempi ympäristö ja vaalea tausta.

 

788

 

768

2 kommenttia:

  1. Huh kovaa puuhaa tuo näyttelyn järjestäminen, mutta hyvä tulee. Onnea!

    VastaaPoista
  2. !que gran produccion de cuadros! mucha suerte con la exposicion.......

    VastaaPoista