lauantai 27. huhtikuuta 2013

Iltapäivän kuvasatoa lenkiltä ja pihapiiristä

Niin kylmää ja harmaata taas, ettei viitsi sisältä poistua. Porissa Ässä juhlat 20.000 ihmistä torilla juhlimassa Ässien Suomenmestaruutta. Vähän flunssainen olo, etten tehnyt kuin lenkit Ricon kanssa.

 

43

Pihapiirissä Sinivuokot kukkivat aika aneemisesti, kukat pieniä ja vähän.

39

Lenkillä kuvattua

Reilun kilometrin lenkillä, jos olisin kerännyt kaikki tölkit olisin saanut 0,75 €  ilmaista rahaa. Kuulostaa hyvältä, saadakseni 7,5 € pitäisi kävellä runsas 10 km. Työmiehen päiväpalkkaan 75  € pitäisi kävellä 100 km. Asialliseen kuukausipalkkaan pitäisi kulkea jo 2000 km, silloin olisi taskussa 1500 €. Vuosipalkkaan kävelyä tulisi  24.000 km. Määrä jota en aja edes Saabilla vuodessa. Ja kun huomioi kävelyvauhdin kilometrimäärään, en jaksa enää edes laskea, järkikin sanoo jo tässä vaiheessa ettei tölkkejä ja pulloja keräämällä rikastu.

 

35

36

38

48

Muurahaiset työssään.

37

Pihapiirissä kuvattua

 

40

Erilaisia kasvien silmuja nousee näkyville.

41

 

42

 

46

Tämä ei ole Piparjuuri vaan Kalliokielon juuri josta kielon varret nousevat. 

47

Käykää myös äänestämässä kuvaani “Ässä-fani” jossa Roni tuulettaa Ässien voittoa, saadaan näin ajankohtaiselle kuvalle hyvä sijoitus ja Ronille vähän parempi kamera.

linkki kuvan äänestykseen http://satalasissa.satamaito.fi/share/141#.UXhHmno3PdI.facebook

4 kommenttia:

 1. love this inspiration!
  http://afinaskaterblogspotcom.blogspot.ru/

  VastaaPoista
 2. Hienot kevätkuvat!
  Tölkeistä puheenollen, sun laskenta osuu ihan pieleen. Joutuisit kävelemään tuplasti enemmän (oletan), sillä eihän kauppa vastaanota kuin ehjiä tölkkejä, ja suurin osa maastossa olevat tölkit on niitä rajantakalaisia tuontitölkkejä, joita ei myöskään oteta vastaan. Eli summarum :D Kertoi yks eläkeläinen, joka kävelee ja pyöräilee ihan mahottomasti, reppu selässä. On hän ennen kuitenkin saanut kokoonkin jotain rahaa, mutta nykyisin ei enää juuri ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Heerlijke lente bij je en ja helaas komje overal in de natuur rommel tegen.

  VastaaPoista
 4. Merci de partager avec nous vos merveilleux clichés... le printemps est partout !
  Gros bisous

  VastaaPoista