perjantai 16. marraskuuta 2012

Elokuun ilta Luvian Laitakarissa

Niin sain vain nämä Laitakari aiheetkin työn alle. Vähän runsas vuosi meni kypsyttelyssä, vaikka silloin paikanpäällä laitakarissa olin melko varma, että heti alan aiheita maalaamaan. Ilmeisesti tällä aiheiden kypsyttelyllä pääkopassa on joku merkitys. Sitten kun maalaus irtoaa, sivellin lähtee suorastaan lentoon, eikä sitä paljon mieti mitä tekee, vaan aihe siirtyy kankaalle ilman tuskia.

 

109

Perinteinen akryyliluonnos sävypohjalle.

104

Välivernissa ja sitten maalaus öljyvärillä.

105

 

106

 

107

Tämä saa nyt kuivua pari viikkoa ja sitten välivernissa ja jos on tarve niin sitten viimeistely öljyvärillä.

108

11 kommenttia:

 1. Kotipitäjäni ranta...

  Ositn jokunen vuosi sitten Laitakarin venesuulin taidenäyttelystä purjevenekuvan, luulin, että se on Laitakarista, mutta se onkin Venetsia nimeltään. Ei paha sekään. Maalaus oli jo myyty toiselle, kun sen näin, mutta ostaja oli tuttuni vuosien takaa ja soitin hänelle ja anoin oikein kauniisti ja...loppu onkin Venetsiaa.

  Nyt tuli haikea olo...

  Missä myyt? Näyttelyissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leenalle: Maalaan näitä nyt pääasiassa Helmi-Maaliskuun talvinäyttelyyni joka on Porissa. Sitä ennen osa töistä on myynnissä verkkokaupassani http://www.taidemaalari.net/kauppa/ ja saatanpa pitää joulukuussa ateljeessanikin näyttelyn. Tämän aiheen lopulliseen valmistumiseen loppulakkauksineen ja kehystyksineen menee vielä pari kolme viikkoa. Kannattaa käydä silloin tuolla verkkokaupassani katsomassa. Ja jos maalaus sinua todella kiinnostaa niin voin laitaa työn valmistuttua sinulle siitä kuvan kehyksineen ja hinnan!

   Poista
  2. Kiitos tiedosta. Minulla on nyt patoutunutta sisustus- ja matkustustarvetta, joten kiitos ei tällä kertaa.

   Poista
 2. So nice to see the stage-by-stage steps of this painting, which is very successful - a lovely painting. Hope it all dries nicely, sure it will.

  VastaaPoista
 3. Beautiful painting! Like it very much!

  Greatings Farbenzauberin

  VastaaPoista
 4. Maalaamisesat en tiedä höykäsen pöläystä, mutta kauniit työt erotan. Tässä on semmoinen, aivan upea. Myös katselin aiempia töitäsi. Voi vaude sentään.

  VastaaPoista