sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Taidenäyttelyni Noormarkun Markkinoilla onnellisesti ohi. Paljon kiitoksia kaikille näyttelyvieraille kun jaksatte vuodesta toiseen käydä kannustamassa ja tekemässä taidehankintoja, oikein mukavaa syksyä Teille kaikille. Kiitos myös Teuvolle ja tyttärelleen näyttelyavusta ja kuvista markkinoilta. - Näyttelyssäni arvottiin öljyvärimaalaus näyttelyvieraiden kesken, arvonnan suoritti Noormarkun Yrittäjien sihteeri Leena Lammi.

 

Arvonta-aika oli klo 16.00 joka hieman venähti kun näyttelyvieraat täyttelivät arpalipukkeita ja sain minä siinä odotellessa vielä pikkutaulunkin myytyä. Ilmat suosivat jälleen kerran Noormarkun Markkinoita, kiitos siitä Pekka Niemelälle joka on meille vuodesta toiseen vakuutellut ilmojen suosiollisuudesta. Viikonlopun sade päättyi lauantai aamulla klo 8.00 kun markkinat alkoivat ja markkinoiden ajan satoi vain öisin, kunnes markkinat päättyivät sunnuntaina klo 17 jolloin sade alkoi jälleen uudelleen.

Taidenäyttelyssä pitää näyttelyvieraille kertoa taulusta mistä aihe on maalattu, millä tekniikalla se on tehty ym. silloin taiteilijan ja asiakkaan välille syntyy luottamus joka useimmiten johtaa kauppaan.

92

 

91

 

93

Näyttelyvieraita riitti aivan näyttelyn päättymiseen asti. Taiteilija ja arvonnan suorittaja Leena Lammi odottelivat viimeisiä arpalipukkeen täyttäjiä.

94

 

95

Arpaliput kaikki sekaisin ja sen jälkeen Leena nostaa voittajan.

96

Taulun voitti Antero Ronkainen, Noormarkusta.

97

Heti soitto voittajalle jos olisi vielä paikalla noutamassa voittamansa taulun.

98

Ja taiteilijalla kävi hyvä tuuri, ei tarvitse pakata taulua kotiin vietäväksi kun Antero Ronkainen pääsi noutamaan voittonsa suoraan näyttelystä.

99

Siinä sitä kiiteltiin ja käteltiin puolin ja toisin.

100

 

Palataan vielä Noormarkun markkinoihin joita kuvasi kahden päivän ajan Teuvo Vehkalahti ja jonka ottamia kuvia esittelen tässä blogipäivityksessä, Kiitos Teuvolle kuvista.

Teuvon blogissa lisää  http://ttvehkalahti.blogspot.fi/

102

Noormarkun Markkinat 2012, – taustalla Porin Kaupungin korjaama Noormarkun Urheilutalo johon palautettu maalaamalla alkuperäinen väri.

104

 

107

Noormarkun markkinat on Satakunnan alueen vetovoimaisin markkinatapahtuma. Noormarkun markkinat alkoivat aikoinaan perinteisestä myyntimarkkinoista joka on vuosikymmenten kuluessa laajentunut suureen kaksipäiväiseen markkina- ja messutapahtumaan. Markkinoiden oheen on tullut Kaharinmäelle perinnepäivät ja koulun sisätiloihin taidenäyttelyt ja paikallisten kylä- ym. yhdistysten esittelyt.

103

Noormarkun markkinat ei ole mikään pelkkä asfaltilla tapahtuva kojumyynti vaan todella monipuolinen tapahtuma jossa luonto on kokoajan läsnä ja ympärillä. Viheraluetta riittää eri puolilla markkina tapahtumia jossa voi heittäytyä vaikka nurmikolle lepäämään ja syömään omia eväitä.

101

 

105

 

108

Kaharinmäellä on monenlaisia perinnetapahtumia jotka kuvaavat mennyttä vanhanajan maalaiselämää.

109

 

110

 

111

 

114

 

113

 

115

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti