lauantai 7. heinäkuuta 2012

Taiteilijan aamupala. -Pilaantuneita tuotteita myydään kaupoissa.

Nyt kun lapset ovat molemmat maailmalla ei tarvitse olla aamupalan kanssa niin tarkkaa, voidaan vaimon kanssa nautiskella vähän epäterveempääkin ruokaa. Leivoin viikolla suklaa-mansikka kaakun ja tänään nautiskelimme vaimon kanssa loput aamupalaksi ja päälle porilaiset kotisinapilla. Kyllä nyt jaksaa ukkosta odotella.

37

Paahtoleivän välissä kaksi paistettua lauantaimakkaran viipaletta kotisinapilla, sipulia en laittanut tällä kertaa väliin, on niitä huonompiakin “Porilaisia” syöty.

38

___________________________________________________________________________________

Kyllä on ruoan säilyvyys ja laatu heikkoa

39

Ostin toissapäivänä S-Marketista hedelmärasian ja  piti äsken maistaa niitä kun eilen olivat vielä raan oloisia. Niin tänään oli jo puolet homeessa.

41

Toissa viikolla juuri kaupasta tuotu salaatti oli tämän näköistä kun piti tehdä salaattia, Vihreä Keiju lupasi korvata tuotteen.

40

Naapurikaupan salaatti oli samanlaista ja karvasta vaikka mainostettiin makeaksi.

Pitäisi varmaan ruveta käyttämään säilöntäaineita ja myrkkyjä enemmän että tuotteet säilyisi paremmin. Joka päivä saa heittää jotain pilallista pois, kaupalla ei ole enää minkäänlaista laaduntarkkailua.

44

Onneksi mustikat on kohta kypsiä, pääsee niitä maistelemaan.

Pitää vaan olla tarkkana ettei innoissaan pistä samalla suuhunsa kaikenmaailman ötököitä joita liikkuu mustikan lehdillä ja-varsilla. Tämäkin ötökkä oli kuin skorpiooni minikoossa, harmi etten ehtinyt saamaan parempaa kuvaa.

45

1 kommentti:

  1. De taart ziet er heerlijk uit en de bloemen vind ik prachtig ook je schilderijen groetjes Danielle

    VastaaPoista