torstai 14. kesäkuuta 2012

NYT kannattaa Nokian osakkeet myydä pois ja ostaa saamillaan rahoilla vaikka taidetta.

Viimeinen tilaisuus saada jotain Nokian osakkeista. Jollei halua sijoittaa taiteeseen niin ainakin kannatta syödä hyvän aterian ravintolassa, sillä tavalla voi saada hetkeksi hyvän mielen. Taiteeseen sijoittaminen on taas toinen asia, joka ei kuitenkaan ole niin vaikeaa kuin asiantuntijat antavat ymmärtää. Tuntemattomankin taiteilijan työt säilyttävät ainakin sijoitetun rahan, toisin kuin osakkeet. Jollei muuta nousua tule niin ainakin materiaalien ja kehysten hinnat nousevat vähintään kerran vuodessa, niissä ei näy pörssin tai bensan hinnan aleneminen milloinkaan. Ja saahan taiteesta nauttia päivittäin katselemalla sitä seinällä kunhan muistaa ettei sijoita taiteilijan nimeen vaan maalaukseen josta pitää ja joka tuottaa itselle hyvää mieltä ja positiivisia ajatuksia.

Verkkokaupastani löydät edullista käyttötaidetta ja tarjous sivulta vieläkin halvemmalla.

http://www.taidemaalari.net/kauppa

87

Ostin monta vuotta sitten EIZON näytön tietokoneeseeni koska se näyttää valokuvat ym. tasaisesti, taustavalo on joka puolella näyttöä yhtä kirkas. Tänään kun poikkesin MTV 3 uutissivuilla ajattelin ettei näyttö ole koskaan vielä valehdellut niin paljon kuin tänään, mutta eihän se ole näytön vika jos Nokian Elop valehtelee. Pääkonttori muka pysyy suomessa, ei varmaan pysy Nokia myydään ja ostaja liittää Nokian omaan liiketoimintaansa tai lopettaa koko Nokian, mikä on todennäköisin vaihtoehto näin saadaan kilpailija pois markkinoilta.

88

Itse olen vuosien varrella sijoittanut ostamalla Nokian kännyköitä, ihan tarpeeseen on jokainen puhelin hankittu välittämäti siitä näyttääkö puhelin hyvältä.  Mutta enää en Nokiaa osta milloinkaan, sen verran solidaarinen haluan olla Nokian irtisanotuille työntekijöille ja sadoille suomalaisille piensijoittajille jotka ovat viime viikkoina ostaneet Nokian osakkeita suurten voittojen toivossa joita ei valitettavasti ole näköpiirissä. Ihmisten pohjaton ahneus on jälleen näidenkin itkujen ja murheiden takana.

 

85

Ricon kesäpäivät kuluvat vallan muussa kuin tämän maailman murheita seuraamalla. Palloleikit jatkuvat, pallo vain on pienentynyt, pienemmän pallon kanssa on mukavampi leikkiä kun sitä voi kantaa suussa.

84

 

86

Hyvältä maistuu kesä ja auringon lämpö.

83

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti