perjantai 25. toukokuuta 2012

Lohiostoksilla Porissa

Ei taida ihmiset näin keväällä ehtiä valmistamaan kalaa ruoaksi kun lohtakin myydään nyt melkein joka päivä kohtuu hintaan. Tänään oli jälleen pakko lähteä lohiostoksille Poriin. Ja kotiin tullessa kalat savupönttöön ja sähköt päälle, tunti ja kalat on valmiita. Tämä oli jo toinen lohen savustus päivä tällä viikolla.

21

Tosi hyvää leppähaketta valmistaa Tero-Tex, haketta myy ainakin Siwa Noormarkussa.

http://www.finnserver.com/terotex//savustusohje.html

23

 

15

Mennessäni Poriin ihmettelin hiljaista liikennettä perjantai päivänä, syy selvisi hetken ajon jälkeen. Traktorihan siellä oli liikenteessä ja tie on niin kapea ja vilkas ettei ohitusta ole turvallista tehdä.

16

 

17

Kallista on bensa vielä vaikka sen ennustetaan laskevan, mutta tuskin laskee varsinkin kun on kesä edessä jolloin sen hinta on joka kesä noussut.

http://www.uusisuomi.fi/raha/50742-bensan-hinta-voisi-laskea-vielakin-enemman-jos

12

PICK n PAY on Porin halvimpia ruokakauppoja, vaikka on sielläkin hinnat nousseet. Lohi siellä on tarjouksessa edullista ja hyvä laatuista. 

14

Parkkipaikka on yleensä melko täynnä. Hyvännäköinen skootteri oli pihassa parkissa.

13

 

18

Takaisin tullessa liikenne oli jo vilkkaampaa. Teiden 8 ja 23 risteyksessä on vaihtuva nopeusrajoitus joka salli nyt täyden nopeuden, liikenne oli ilmeisesti vielä liian hiljaista alemmalle nopeudelle.

19

 

20

Pori- Kankaanpään väliä kutsutaan Taidetieksi jonka varrelle on hankittu kahdeksan taideteosta. 8 tien ja 23 tien risteyksessä sijaitsee Pertti Mäkisen ja Reijo Paavilaisen suunnittelema teos nimeltä “Kehrä”. Teos on maalattua umpiterästä ja painaa 13,4 tonnia ja halkaisija on 5,10 m.

26

1 kommentti: