torstai 5. huhtikuuta 2012

Taiteilijan paletti on kuin taideteos.

Parhaimmillaan taiteilijan palettiin kertyy värejä hyvinkin pitkällä ajalta ja siksi se voi olla sinällään jo valmis taideteos. Tässä otoksia muutamasta talvipaletista vuoden vaihteen tienoilta. Ensimmäisessä kuvassa kirkas läpinäkyvä geeli on Talensin “Painting paste” nimistä lisäainetta öljyväreille. Taiteilijat käyttävät tätä öljyväriin sekoitettuna, se antaa maalauksessa siveltimelle vahvuutta, siveltimenjäljet näkyvät maalauksessa hyvin. Palettiveitsellä maalatessa veitsen jälki jää vahvana näkyviin.

 

76

75

Verkkokauppaani on tullut uusi tuoteryhmä –akvarellivedoksia http://www.taidemaalari.net/kauppa/index.php?cPath=30_52

Akvarellivedokset ovat digitaalisia pigmenttivedoksia happovapaalle taidepaperille. Vedoksissa on käytetty pigmenttivärejä joille valmistaja lupaa 120 vuoden valonkestävyyden.
Vedosten aiheet ovat akvarellimaalauksiani. Teokset on numeroitu 1-30 niin että pienempi koko on numeroitu 1-15 ja isompi koko 16-30.
Kaikki teokset on kehystetty käyttäen Werner kehystehtaan happovapaita kehystys materiaaleja. Kehyksenä on kaikissa tauluissa aito puukehys joka pysyy suorana ja tukee myös paspispahvia. Teoksissa on suojana kirkas taidelasi joka toistaa värit kirkkaina ja puhtaina.
Tauluja on saatavana kahta kokoa: 21x26cm h.54.90 €  ja  30x35,5cm  h.79.90 €.

12v

6v2

11v

Tervetuloa tutustumaan!

1 kommentti:

 1. Balettisi on sitä 'abstraktia' - vai mitä se on...?
  Täyttä 'Art-taidetta'...!
  Nohh... kyllä nämä kolme akvarellia ovat kuitenkin mielestäni sitä kauneinta töistäsi.
  Hyvää Pääsiäistä...
  Eko

  VastaaPoista