lauantai 18. helmikuuta 2012

Talvinäyttelyni aika lähestyy

Aika kuluu nykyään nopsaan kun muistan juuri tehneeni päivitystä talvinäyttelystäni ja siitä on kuitenkin jo vuosi kulunut. Nyt tuleekin hieno näyttely ainakin maalausten puolesta, nimittäin siitä on aikaa kun olen saanut maalattua näin onnistuneita töitä. Omakehu taitaa nyt vähän haista mutta useampana talvena maalaus on ollut työn ja tuskan takana, nyt se on kuitenkin luonannut kuin itsestään. Ja silloin ne maalauksetkin ovat ihan eri näköisiä kuin väkisin maalatut. Toivon mahdollisimman monen tätä lukeneen pääsevän tutustumaan näyttelyyn

6

Tulevan näyttelyni maalauksiin voit tutustua myös  KOTISIVUILLANI

Verkkokaupassani on nyt tarjouksiasivulla mahtava ALE 50-70 % kannattaa poiketa jos löytyisi jotain kiinnostavaa vaikka lahjaksi tai omalle seinälle.

7

" Helmikuun päivä Vihteljärvellä"
öljyvärimaalaus
taulun koko: 53 x75
kuvan koko: 31 x 53
hinta kehystettynä: 1200 €

 

8

" Lumiset oksat talviauringon kajossa"
öljyvärimaalaus
taulun koko: 53 x 71
kuvan koko: 32 x 50
hinta kehystettynä: 1200 €

9

"Iltahetki kotimaisemissa"
öljyvärimaalaus
taulun koko: 52 x 67
kuvan koko: 34 x 49
hinta kehystettynä: 1250 €

Tämä puupinoaihe on aloitettu jo viime talvena, en ollut tunnelmaan täysin tyytyväinen ja maalasin aiheen kokonaan uudelleen. Taulua kun tarkastelee livenä huomaa kuinka maalauksen syvyysvaikutelma paranee kun on useampia värikerroksia päällekkäin.

2 kommenttia:

  1. Olisipa ihana käydä paikanpäällä katsomassa.... Onnea näyttelylle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin lähdette 3.3. Lauantaina aamusti ajelemaan Poriin avajaiset on klo 12.00. Teette samalla kauppaostokset Porissa. Uskoisin sinun saavan joitain vinkkejä akvarellimaalaukseesi. Yritän maalata näyttelyyn vielä jokusen uuden akvarellin.

      Poista