maanantai 16. tammikuuta 2012

Maalaus Kaharilta valmis, ja kuvia Ricon eilisestä ulkoilusta.

 

Maalaus Kaharin pihapiiristä tuli valmiiksi, nyt vain odotellaan tilattua  kehyslistaa tulevaksi tällä viikolla, niin pääsisin valitsemaan kehyksiä talvinäyttelyyni tuleviin  maalauksiini.

  Eilen illalla oli niin paljon pakkasta Noormarkussa että Ricon iltalenkki jäi väliin. Sen sijaan teimme palloleikit pihassa joita Rico rakastaa eniten. On aivan uskomatonta kuinka hän pitää pallon perässä juoksemisesta ja uutena temppuna Ricolla on pallon nostaminen ylös kuonolla ja siitä heittäminen.

 

6

Öljyvärimaalaus Kaharilta koko 32x47

 

14

Tämä on Ricon pyyntö pallon pelaamiseen.

10

8

Rico on oppinut heittämään itse pallon ilmaan.

7

En ole ennen nähnyt Ricolla olevan niin hauskaa kuin eilen illalla vaikka oli kova pakkanen. Ei olisi poikaa saanut millään sisälle, pallo oli leikin lopettamiseksi pakko piilottaa.  Koiran naamaItkuinen

13

Sisällä lämpimässäkin oli mukavaa kun pääsi tyttären syliin paijattavaksi.

12

3 kommenttia:

 1. Voi ihana Rico. ASivan samanlailla leikki pallolla kuin Himmu. Yhä vielä on niin mieleinen leikki vaikka jo paras lapsuus on takana. iso pallo ja pieni koira, kiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
 2. On kyllä niin "herkullinen" tuo sun maalauksesi .... Onnea vaan näyttelyyn valmistautumiseen!
  Ihana kaveri on Rico, voin kuvitella kuinka hauskaa on lumessa peuhata ja miten onnellinen koira on kun saa leikkiä ja oppia uusia juttuja !

  VastaaPoista
 3. Hei
  En tiedä toimiiko sinun blogisi nyt mutta viime päivinä on kommenttien jättäminen muitten sivuille tyrinyt. Mutta kun menin IE:n kautta niin se pelasi - Firefox/Google ei.
  Hieno maalaus

  VastaaPoista