sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tauluarvonnan voittaja

Noormarkun Markkinoilla viikonloppuna olleessa näyttelyssäni arvottiin öljyvärimaalaus kaikkien kävijöiden kesken. Tauluarvonnan suoritti Noormarkun Yrittäjien sihteeri Leena Lammi. Noin 3000 arpalipun joukosta hän nosti voittoarvan jossa luki Annika Virtanen Porista. Onnittelut Annikalle voitosta.

 

1366

Aluksi kaikki arvat varmasti sekaisin.

1367

Leena Lammi arpoo voittoarvan.

1368

Voittaja Annika Virtanen Pori, Onnittelut vielä kerran.

Arpoja kertyi kahden päivän aikana huima määrä. En muista kuin ihan alkuaikoina 15-20 vuotta taaksepäin että näyttelyssäni olisi käynyt näin paljon väkeä. Myyntiäkin näyttelyssä oli, tuntuu kuitenkin kävijä määrän nähden ehkä pieneltä, mutta toivottavasti tapahtuma poikii vielä kauppoja tulevaisuudessa. Ja onhan huomioitava nykytilanne kuinka ihmiset on samalla lailla kuin 90-luvulla peloteltu lamalla. Olen senkin ajan elänyt taiteilijana pitämällä näyttelyitä ja myymällä maalauksiani ja samalla kaavalla taas mennään, joku tästä pelottelusta tienaa rutkasti samoin kuin silloinkin. Täytyy vaan toivoa ettei meitä pienyrittäjiä ja yksityisiä ammatinharjoittajia panna jälleen maksumiehiksi niin kuin 90-luvulla.

1369

Näyttelyn suosituin taulu oli “Markku Baari” taulu. Eikä ihme sijaitsihan kyseinen baari Noormarkussa 60-70 luvulla. Monet nuoremman polven ihmiset ihmettelivät onko se Markku Baari ihan oikeasti ollut olemassa. Markku Baari taulu on vasta koe vedos, lopullinen versio on hieman erilainen joka tulee Markkujen näyttelyyn Poriginal Galleriaan Poriin lokakuussa.

Tulevan Markku näyttelyn näyttelyjuliste.

1370

1 kommentti:

  1. Kyllä voi voittaja oölla onnellinen voitostaan, niin kaunis, levollinen taulu!

    VastaaPoista