lauantai 17. syyskuuta 2011

Syksy, Made in Finland

Syksy on ehkä pimein vuodenaika Suomessa, märkä maa ja asfaltti imee kaiken valon. Mutta minkä valossa menetetään niin väreissä sitten taas saadaan paljon takaisin. Syksy on suomen värikkäin vuodenaika joka näkyy luonnon pukeutumisena lämpimiin okran, keltaisen ja punaisen sävyihin. Jos haluaa ettei syysmasennus iske kannattaa päivittäin katsella keltaisen ja oranssin väristä luontoa ja maisemaa. Tämä asia on ihan tieteellisesti todistettu että juuri nämä värit stimuloivat positiivisesti silmän kautta ihmisen aivojen mielihyväkeskusta.  Olen taiteilijana huomioinut tämän asian maalauksissani valitessani aiheita. Kaikki ne öljyvärimaalaukset joissa aurinko on tavalla tai toisella mukana menevät näyttelyissä aina ensiksi kaupaksi.

 

1400

 

1393 

1395

1386

1385

1396

1391

1392

1394

10 kommenttia:

 1. Syksyn värit on upeita. Uskon, että vaikuttavat mielialaan. Hienot kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita värejä! Ne ovat tosissaan syksyn piristys, oikein toivoisi että täällä vielä kovin vihreät saisivat keltaista, oranssia, punaista... nyt oli ollut jo kylmempi yö, joten ehkä vihreä vaihtuu. Värikästä syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpas siellä Suomessa jo värikästä. Täällä saa vielä etsimällä etsiä noita kauniita värejä.

  VastaaPoista
 4. Syksy on todellakin kaunista ja värikästä aikaa. Todella kauniita syksyisiä kuvia!

  VastaaPoista
 5. Näin sanotaan ja on todistettu kyllä vaan ja kauniit ovat syksyiset sävyt ja kuvasi!
  Minua kyllä vaan rauhoittaa vaaleat ja pidän tavattoman paljon talvesta vaaleine lumipeitteineen, mitäs tähän sanot ystäväiseni.
  On kyllä tavattoman hieno asia, että meillä on nämä neljä vuodenaikaa nautittavaksemme.

  VastaaPoista
 6. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!

  VastaaPoista