maanantai 12. syyskuuta 2011

Ajankohtaisia taideuutisia

Maalauksiini voi nyt tutustua Porissa Kehysliike Lehdossa. Olen aloittanut yhteistyön Kehysliike Lehdon omistajan Jorma Toivosen kanssa taulujeni myynnistä ja välittämisestä hänen Galleria- ja näyttelytiloissaan os. Isolinnankatu 5. puh. (02) 641 6145.

Esillä on öljyvärimaalauksiani ja Pori aiheisia pikkutauluja jotka ovat erinomaisia lahjoja erilaisiin muistamisiin ja juhlatilaisuuksiin.

1374

Isolinnankadulla Toivosen liikkeen edessä on hyvät parkkitilat ja Jorma toivottaa  kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi taide- ja kehyselämykseen.

1376

Jorma esittelee maalaamaani öljyvärimaalausta Kallosta. Taustalla liikkeen taiteilijatarvikkeita, öljy- ja akryylivärejä, siveltimiä, maalausnesteitä ym. taiteilijatarvikkeita.

1375

Jorma Toivosen Galleriatiloissa on hyvä valikoima luonto- ja kukka aiheisia öljyvärimaalauksia ja Jorman isän Eero Toivosen maalaamia pidettyjä omenankukista ekspressionistisesti tyyliteltyjä aiheita. Esillä myös Eero Toivosen maalaamia maisemia Porista ja ympäristöstä.

3 kommenttia:

  1. Kyllä olisi ihana kauppareisuilla käydä poikkeamassa ihailemassa tauluja ja idätellä ajatusta, tuon minä haluan. Joskus täällä poikkesin aiemmin Eero Hiirosen taidetalossa, sekin ollut nyt pitkään harvoin auki.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista tuo digitaalinenmaalaus. Selasin maalauksiasi. Maisemakuvat olivat kauniita ja akvarellit herkkiä. Palaan katselemaan toistekin, ajan kanssa.

    VastaaPoista