torstai 18. elokuuta 2011

Posti kulkee - Postal passes

Näin kauniista maalaismaisemista saavat jotkin Itellan työntekijät nauttia ihan päivittäin. Kauniit maisemat, raikas maalaisilma ja harvassa olevat postilaatikot lisäävät työmukavuutta ja samalla ihmisten hyvinvointia. Nykyään vain tuntuu että kaikki hyvä on kortilla. Voi olla että tulevaisuudessa näissäkin maalaismaisemissa Itellan postiauto ei vierailekaan enää joka päivä. Itella irtisanoo väkeä kun tulot pienenevät sähköisen viestinnän myötä.

1325

Postinjakoa tänään 18.8. Porin Kellahdella.

1327

Postin ilmoitus tänään 18.8 yt-neuvotteluista, kuvalainaus MTV-3 sivulta

1328

1326

En yhtään ihmettelisi vaikka posti jaettaisiin tulevaisuudessa vain kahtena päivänä viikossa. Itselle tulee aina vain laskuja niin ei kyllä yhtään harmittaisi jos saisi olla kolme päivää viikossa ilman niitä. Ja onhan laskuissa yleensä 14 vrk maksuaikaa miksi ne pitää joka päivä jakaa.  Lehdetkin voi nykyään lukea verkossa ja paranisihan maalaisilmakin aika paljon kun ei Itellan autot joka päivä torpan pihaan poikkeaisi.

5 kommenttia:

 1. Joskus arinkoisena päivänä sitä on suorastaan kateellinen postinjakajille, joita täällä menee polkupyörän kanssa. Sateesa se hommma ei tietysti ole kovin hauskaa. Toivottavasti nuo säästöt eivät koske sivukulmien asiakasmiesposteja, niitä kun todella tarvitaan, kuten täällä Reposaaressa.

  VastaaPoista
 2. Olisi se ensin varmaan outo, jos posti tulisikin vain sillointällöin, jos ollenkaan. Niin muuttuu maailma.

  VastaaPoista
 3. Totta joka sana ja kauniit on maisemat!

  VastaaPoista
 4. Onhan sitä tullut jokuvuosi aikaa ajeltua tuomosta autoa :)Kauniissa maisemassa tämä ajelee.

  VastaaPoista
 5. ilmeisesti suomalaiset haluavat lisää työttömiä, kohta on 20000 työntekijä kadulla,siitä saa mitä tilaa....voivoi Suomi,meillä on niin isämaaliset johtajat,jotka heitävät omia kansalaisia joka päivää ulos kortistoon,kohta tulee sota,kun kanssa ei saa enää leipää pöydälle
  ja toivon että ahnelle on paskanen loppu!

  VastaaPoista