maanantai 29. elokuuta 2011

“Markku Baari” ja Noormarkun Markkinat 3-4.9.2011

Enää ei Markku Baaria ole Noormarkussa, mutta Noormarkun Markkinat ovat vielä toistaiseksi jokasyksyinen suurtapahtuma jossa kahden päivän aikana on yleensä käynyt 10.000 ihmistä tutustumassa markkinatarjontaan. Itselläni on taidenäyttely ollut koulun luokassa yli 20 kertaa. Tänä vuonna on jälleen kokonaan uudistunut valikoima tauluja. Aiheita olen maalannut Porista, Kallosta, Merikarvialta, Pomarkusta, Siikaisista, Vihteljärveltä, ja Ahlaisten Rantakaupungista.

Esillä on koevedos aihe Markku Baarista josta lopullinen taulu tulee esille Markku-Liiton näyttelyyn Poriginal Galleriaan lokakuussa.

Näyttelyssä arvotaan kaikkien kävijöiden kesken Noormarkkuaiheinen öljyvärimaalaus (arvo 950 € ) 

Tervetuloa tutustumaan!

1356

“Markku Baari“  v.2011  ja Munamies taulut esillä markkinoilla.

1358

“Munamies hiihtelee talvisessa metsässä.”

1357 

Markkinoille menijöitä.

1354

Näyttelystä viime vuodelta. Kuva Teuvo Vehkalahti http://www.teuvonkuvat.blogspot.com/

1355

4 kommenttia:

 1. Hieno kuva Markku Baarista ja nuo muut tauluta, mutta tuo munamies... ei pahalla, mutta kun en voi yksinkertaisesti koko hahmoa sietää, niin en kyllä tykkää taulustakaan...☺☺

  VastaaPoista
 2. Menestystä näyttelyyn. Tuo munamiestaulu on kyllä aika hellyttävä minusta. Tosin en ehkä taulua haluaisi seinälleni - maiseman kyllä, mutta en sitä munamiestä.

  VastaaPoista
 3. on siellä taulu pokineen hauska se munamies, se on mun lastenlasten suosikki..

  VastaaPoista
 4. Markku Baari on upea teos, kuten munamieskin! Kun en tiedä, saako taiteilijalle toivottaa onnea näyttelyyn, niin sanon näin : Potkua persuuksiin :)

  VastaaPoista