tiistai 26. heinäkuuta 2011

Tilhien ruokahetki - Waxwings’ dinner time

Viimeviikolla löysin “digiarkistojeni” kätköistä tiedoston vanhasta öljyvärimaalauksesta jonka olin jo myynyt. Onneksi tiedosto oli niin hyvälaatuinen että siitä pystyi pienellä käsittelyllä tulostamaan kankaalle vedoksen. Maalaus oli kuvattu vanhalla Canonin Power Shot pro1:llä  joka tekee erittäin tarkkaa jälkeä, sen näyttö on vain niin älyttömän pieni ettei siitä erota milloin kuva on terävä.

Maalauksen aihe tuo pientä viilennystä näihin helteisiin kesäpäiviin. Vie kuitenkin aikaa ennen kuin palaan maalauksessani jälleen talvimaisemien pariin, niin raskaita ovat edelliset pari talvea olleet. Viime talven näyttelyssäni keskustelin asiakkaideni kanssa ja heidän toivomuksenaan oli että maalaisin enemmän kesäisiä aiheita.  Eli katsellaan talvea nyt vain vanhoissa maalauksissani ja nautitaan kesästä.

1221 

“Tilhien ruokahetki”  -Digitaalinen pigmenttivedos kankaalle. Kuvan koko 17x32 cm taulu löytyy kehystettynä verkkokaupastani http://www.taidemaalari.net/kauppa/product_info.php?cPath=48&products_id=222

3 kommenttia:

 1. Beaucoup de délicatesse dans cette peinture...
  gros bisous

  VastaaPoista
 2. Hieno ja kaunis 'Teos'.
  On mukavaa katsella korkeatasoista työtä.
  Siinä on kaikki kohdallaan.
  Compositio ja hillityt värit.
  Olet taitelija jonka näkemys on kohdallaan.
  Siihen ei ole mitään lisättävää. Pois otettavaa ei myöskään löydy hakemallakaan.
  Tässä silmäni lepää kaiken räikeän 'tiki-värikkyyden' välissä.
  Tervehtien Eko...

  VastaaPoista
 3. Hi!!
  Beautiful paint, my dear friend!!
  Congratulation!

  VastaaPoista