sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Outo ötökkä vai vieraan vallan vakoilija, osa kaksi - Strange bug, or a foreign power spy, part two

Avatessani aamulla verhoja huomasin että jälleen meitä vakoillaan, ikkunassa istui outo perhonen ja tuijotti suoraan sisään. Katsoin äsken ulos ja siinä se vieläkin istua jököttää vaikka on melkein pimeää, taitaa olla salakuuntelulaitteet päässä.

Ricolla oli tänään kova päivä, aluksi käytiin Prismassa ostoksilla. Kotiin tultaessa leikattiin kynnet. Laitoin kahdet kumihanskat päällekkäin joilla pidin Ricoa kun tyttäreni leikkasi kynnet. Aluksi Rico huusi ja puri hanskoja kuin vimmattu, mutta hetken kuluttua rauhoittui kun ei kerran päässyt pakenemaan pois, ja lopulta kynnet leikattiin aikalailla sovussa.

Sitten oli vuorossa punnitus huomista rokotusta varten eläinlääkärillä. Punnitus ja kynsien leikkuu sujui hyvin tyttäreni ansiosta joka on omaksunut kasvattajan opit itseäni paremmin.

 

1168

1169 

1170

Onkohan nämä ötökät ja pieneliöt lisääntyneet suomessa ilmastonmuutoksen ansiosta vai olenko itse saanut makronäön tämän blogimaailman myötä. Tuntuu joka paikassa törmäävän erilaisiin ötököihin enemmän kuin ennen.

Ricon punnitus

1171

Aluksi punnittiin Prismasta ostettu uusi lelupossu.

1173

Aikalailla pelottaa kiiltävä vaaka josta heijastuu oma kuva.

1174

Enää ei pelota, korvatkin terhakkaasti jälleen pystyssä. Painoni oli 1.8 kg.

1175

3 kommenttia:

 1. Tuonnäköinen perhonen nökötti minunkin ikkunassani muutama päivä sitten, samanlailla paikallaan.
  Voi että tuo Rico on suloinen. Henkien taistelua usein tuo kynsien leikkuu, mutta kesken ei parane jättää jos aloittaa, muuten muistaa sen kyllä. että rimpuilemalla pääsee pois. Meillä jo Himmun kanssa onnistuu aika hyvin, nappaam koiran selkä itseäni vasten ja sitten siinä leikkaan. Kummasti kaikki uusi niitä ensin pelottaa.

  VastaaPoista
 2. Very beautiful photos and funny with the pig !
  Thank you for sharing.

  VastaaPoista
 3. Les papillons sont toujours très féeriques...
  Gros bisous et une caresse à ce charmant toutou.

  VastaaPoista