torstai 28. heinäkuuta 2011

Kaljaasi Ihana, Luvia Laitakari

Käytiin tänään Teuvon kansa kuvausreissulla Luvian Laitakarissa jossa Kaljaasi Ihana oli juuri lähdössä purjehdukselle. Sää Laitakarissa oli sateinen ja ukkonenkin hieman jyrähteli. Kuvausreissulla oli tavoitteena hankkia uusia maalausaiheita Laitakarista ja varsinkin kaljaasi Ihanasta. Pilvinen ja sateinen sää oli erittäin maalauksellinen, varsinkin taivaan osalta. Laitankin nyt vain kuvia Kaljaasi Ihanasta ja muut kuvat tältä reissulta tuleekin sitten maalausten muodossa. Kaljaasi Ihanan kotisivu http://www.ihana.fi/fi/etusivu.html Facebook sivu https://www.facebook.com/pages/Kaljaasi-Ihana/117346811644575?sk=wall

 

1223

1222

1226

1224

1225

 

Kaljaasi Ihanan purjehduksen hinnat ja varaukset purjehdukselle http://www.ihana.fi/fi/uutiset/12843770497591

5 kommenttia:

 1. tosi makee laiva.. aika hyvin näkyy värit ja sävyt.. on siellä ihmisillä ihanaa katsella ihanasata ihanaa merta

  VastaaPoista
 2. Komea on paatti!Merta kyntävä kaunotar.

  VastaaPoista
 3. Kiletämättä puulaivoissa on jotain äärettömän kiehtovaa, olisiko se historian havinaa vai sitä, että ne on tehty yksilöllisesti ja niillä on merimaileja takanaan melkoisesti. Pääni lähti mielenkiintoiselle purjehdukselle. Kiitos kuvista, ne herättivät mieluisia ajatuksia...:)

  VastaaPoista
 4. J'aime les vrais bateaux comme je peux apercevoir dans ces belles photos.
  Lorsque je vivais à Saint-Tropez, j'aimais passer du temps sur le port, lors de la course de la Nioulargue et admirer ces bateaux.
  gros bisous

  VastaaPoista