keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ulkoilmamaalausta - Outdoor painting

Ricon tultua meille huomasin siirtyneeni ulkoilmamaalaukseen http://fi.wikipedia.org/wiki/Ulkoilmamaalaus. Olen myöskin huomannut lepääväni ulkona, juovan kahvia, olutta , cocacolaa  ja varmaan kohta otan eväätkin  mukaan pihalle, mutta mitä sitä ei tekisi rakkaan lapsemme eteen. Olen meillä ilmeisesti ainoa joka kestää aurinkoa, sadetta, tuulta, myrskyä, hyttysiä ym eli  minä joudun ulos minkälaisella “koiranilmalla” tahansa. Myrskyä ei vielä onneksi ole ollut, mutta syksyksi pitää jostain alennusmyynnistä ostaa iso päivänvarjo, ja varmaan telttakin olisi hyvä olla varmuuden vuoksi.

1122

Olen vuosikaudet kiukutellut kun minulla ei ole kahta maalaustilaa jossa toisessa voisi maalata öljyväreillä ja toisessa akvarelleilla. Ricon myötä sain aivan upean ulkoilma-ateljeen koivujen katveesta akvarellimaalaukseen. Nyt sopii väriä heitellä paperille oikein isolla sutilla eikä suttaannu olohuone eikä mikään muukaan sisätiloista. Ja ystäviä riittää näin kesäaikaan katselemaan maalaamistani .

 

1119

Tämä on maalattu tänään ulkoilma-ateljeessa monen kuukauden jälkeen ja sen huomaa, mitäs tälle tehdään? Ilmeisesti joutaa öö-mappiin.

 

1120
Rico kiipeää aina vaan korkeammalle ja sieltä sitten hypitään iloisesti alas. Ja kaikki kasvattajat varoittelee kuinka se on vaarallista.
1121
1116

Siinä meni emännän valkoinen syreeni pensaan alku.

1117

Onneksi meikäläisen “ RICO TÄNNE” on mennyt jakeluun.

 

 

 

11 kommenttia:

 1. Tekee hyvää katsella kuviakin tuollaisesta elämäniloa pursuvasta koiralapsesta, saati että saa katsella oikeasti. Kiva myös tuo Rico tänne -kuva. Rico näyttää oikein tohkeissaan noudattavan kutsua, joka on mennyt jakeluun.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ulkoilma ateljeessa kelpaa nyt kun voi melkein läpi yönkin työskennellä ja nauttia Suomen kesästä. Tänäkin aamuna heräsin neljänaikaan, mutta sitten taaas tietysti silmä urvahtaa kymppiuutisten aikaan.

  VastaaPoista
 3. Älä nyt ihmeessä Ö-mappiin sitä laita. Kaunis orvokkitaulu...☺

  T. Irmastiina

  VastaaPoista
 4. Hyvähän sun orvokeista tuli! ja tuo Rico on ihnan! niinkuin mun pikkuinen Himmukin.

  VastaaPoista
 5. Juu, ei mihinkään öömappiin! Olet varmaan tottunut täydellistä tekemään, mutta ei siihen aina tarvi pyrkiä. Tuohan on tosi raikas maalaus! Hyvät olosuhteet on ulkoateljeessa ja pikkukoiralla seuraa.

  VastaaPoista
 6. Olipa ilo vierailla sivuillasi pitkästä aikaa.... niin paljon ihania kuvia ja tarinoita. Suloinen Rico! voin kuvitella miten mukavaa teillä on yhdessä siellä ulkoilma-ateljeessa!!
  Eikä orvokkia Ö-mappiin missään tapauksessa, kun laitat hetkeksi syrjään niin tykkäät tai keksit siihen jotain .....

  VastaaPoista
 7. Elämänmakuista eloa ulkoilma ateljeehen!

  VastaaPoista
 8. Mukavaa teillä siellä ulkoilma-ateljeessa! Rico-koira vaikuttaa vilkkaalta seuralaiselta. Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, ei nyt öö-mappiin sentään!

  VastaaPoista
 9. Kyllä sinä varmaan kohta joudut ulkoilmaruokintaan :)
  Vauhdikasta menoa Ricolla, korvat oikein ojossa kutsua tottelee.

  VastaaPoista
 10. Sellaista se on koiran kanssa, ulos säässä kuin säässä:)

  VastaaPoista