torstai 16. kesäkuuta 2011

Outo ötökkä vai vieraan vallan vakoilija - Strange bug, or a foreign power spy

Rakensin Ricolle pihaan aitauksen ja portin. Huomasin portilla jököttävän oudon ötökän, se viihtyi siinä toista vuorokautta vaikka portista kuljettiin. Tuli mieleeni hassu ajatus kun joskus luin vakoilusta että nykyään pystytään rakentamaan ihan älyttömän pieniä koneita jotka lentävät ja kuvaavat maisemaa. NO ei se meidän uusi koiraportti nyt kuvaamisen arvoinen ole, mutta ötökkä oli tosi outo. Jos joku tunnistaa olisi kiva saada tietoa mikä ötökkä oli kysymyksessä.

Kaikille tiedoksi että olen yrittänyt lähettää kommentteja teidän blogipäivityksiinne jo toista kuukautta mutta se ei vaan onnistu.

 

 

1063
1062
1064 

1065


7 kommenttia:

 1. Nyt kyllä pistit vaikean kysymysen, mutta veikaan että Thaimaasta tulee ensi syksynä Meriarvia Krooka ja muitakin suomalaisia talvimaisema aiheisija tauluja torimyyntiin. Tämä on sitä globaalista lämpenemistä, vaikkei sitä tänäkään aamuna ulos katsomalla huomaakkaan, mutta kun tuolla maastossa kulkee nenä maassa niin kyllä siellä näkee outoja otuksia. Helpommin bongaa tälläisen outoötökän kuin karhun. Minäkin laitan blogiin yhden näkymättömän ötökän tänään. (Nikonila saa kuvattua näkymätöntäkin)

  Teuvo

  VastaaPoista
 2. No, jo olet ötökkään törmännyt!

  VastaaPoista
 3. Ihan selvästi rakennettu vakoilulaite :)
  Hieno otus. Mites Rico uudessa kodissa viihtyy?
  Johonkin blogiin en pääse minäkään ikinään kommentoimaan, en tiedä missä vika, tää on tätä bittien börinää.

  VastaaPoista
 4. Tanhukärpänen-kö?

  Näyttää samantapaiselta kuin tämä:
  http://www.digitale-naturfotos.de/galerie/insekten-zweifluegler-diptera.php?144

  VastaaPoista
 5. Jaa'ah, ota tuosta nyt sitten selvää. Kallistun tällä hetkellä samaan päätelmään kuin Leenamarketta, eli selvä vakoilulaite. Kiinalaisten tai japanilaisten hökötys, jolla vakoillaan koiraporttia ja eikös kohta aleta Aasiasta tuomaan Suomeen jumalattomat määrän samanlaisia koiraportteja kuin sinulla on...:)

  VastaaPoista