lauantai 18. kesäkuuta 2011

Koiraportti, Made in Finland - Dog Gate, Made in Finland

Kuva ja rakennusohjeet koiraporttiin. Taiteilija rakentaa koiraportin yleensä kehyslistasta niin kuin tässäkin tapauksessa puolet materiaaleista on kierrätetty. Aikoinaan jouduin erästä kehyslistaa kaventamaan ja pystypuut koiraporttiin on käytetty tästä ylijäämämateriaalista. Pihamme ei tällä hetkellä ole oikein kuvaus- eikä  esittelykelpoinen kun en ole siihen juurikaan ehtinyt kotitalon tyhjennykseltä paneutumaan.

Kiitoksia kommenteistanne. Harmi kun en voi teidän päivityksiinne antaa minkäänlaista palautetta. Tämä blogini kun on ilmainen niin sen ylläpitäjät eivät ehkä siksi ole kovinkaan kiinnostuneita sen toimivuudesta.

1068

1069
1066

Toin kotitalolta isäni vanhan kuluneen “tupakkapöydän” kun en millään malttanut heittää sitä roskalavalle. Se on osoittautunut Ricolle kiinnostavaksi paikaksi kalvaa luuta.

1067

Ja vielä mukavampaa on kun sieltä saa hypätä pois.

 

Alkukesä on ollut kiireistä aikaa enkä ole edes maalaushommiin ehtinyt. Taide ja maalausaiheet ovat kuitenkin kokoajan kypsyneet mielessäni. Olen myös yrittänyt aina jossain välissä kuvata kesän edistymistä. Tässä joitain kuvia joita en ole ehtinyt vielä päivittämään. Taitavat vain olla jo useamman viikon myöhässä.

 

1073

Puunkiipijä toi jälkeläisensä pihapiiriimme joiden koivut tarjoavat herkkuaterian monille linnuille. Koivunrungosta löytyy monenmoista matoa ja toukkaa syötäväksi.

 

1075 1076

Kielo kukkii, etualalla Kalliokielo.

1074
1071 1072

Puutarha kasvaa Nokkosta ja Niittyleinikkiä.

 

1078
Pihlaja kukkii.

1079 1080


1086 

Ketunleipiä löytyy


1087



                                             Samoin Lemmikkiä.

 
1081 1083

Kuva Myllykoskelta.

Teuvo sorsametsällä.

1084

Rentukkapuro.

 

1088

Tuleva maalausaihe.

9 kommenttia:

  1. Parempi myöhää kuin milloinkaan. Etkö pääse anonyminäkään komentoimaan toisten blogeja? Vaiva harmillinen, mutta sen kansaa voi kyllä elää.

    Teuvo

    VastaaPoista
  2. Liikuttava ja nätti koiraportti ja kiva luunsyöntipaikka Ricolla pöydän hyllyllä. Kuvasi ovat mahtavia, esim. ketuleipäkuva on ihastuttava, tunnelmallinen, jotenkin jopa "toiminnallinen", ikään kuin nuo ketunleivät melkein keskustelisivat keskenään, samoin lemmikkikuva. Ja tuo ilta- tai aamuruskokuvakin jossa näkyy pihlajanlehti oranssia taivasta vasten.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Teuvo kirjautuessasi lukijakseni, siten löysin tieni tänne. Astuessani sisään tunsin kauneuden tulevan vastaan, pidän pihastanne kukkineen, aivan ihanat ketunleivätkin siellä sulostuttaa, kuin myös kaikki toiset kukkijat. Puunkiipijä jälkeläisensä kanssa on vertaansa vailla! Koivunrunko on kaunis tausta sopien täydellisesti, hieno kuva!
    Aivan ihastuttavat ovat kuvasi ja koiraportista tuli kaunis hyvä ja tuiki tarpeellinen,
    Oikein paljon Onnea rakkalle Ricolle ja teille kaikille, iloa!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana kierros koiraportin kautta puutarhaanne (ja työhuoneen ikkunaan?) ja tupakkapöydän luo! Ja löysit tulevan maalauksen aiheenkin. Hyvää juhannusviikkoa ja juhannusta!

    VastaaPoista
  5. Kaunis portti.
    Kauniita ovat muutkin kuvat, kissat aina minusta ihania ja hassuja ;D
    Kiitos kun liityit uuden kuvablogini lukijaksi.
    Iloista antoisaa juhannusta!
    T
    seijastiina

    VastaaPoista
  6. Kyllä minä ainakin olen nauttinut ihanasta kuvakavalkaadistasi!/Anja

    VastaaPoista
  7. Greetings from Carolina! I'm bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home.
    I'm surprised at how quick your blog loaded on my mobile .. I'm not even
    using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome blog!

    Look at my webpage acheter viagra

    VastaaPoista
  8. Hey There. I found your blog using msn. That is a very well written article.
    I will be sure to bookmark it and come back to read extra of your
    useful info. Thank you for the post. I will certainly return.



    Also visit my website; sell house property quickly

    VastaaPoista