torstai 21. huhtikuuta 2011

Haaremin iloja - Harem joys - Harén alegrías - Harem gioie - Harem glädjeämnen - Harem Freuden - Harem gleder, - Rарем радости, -

Fasaanilla on näin keväällä mukavat oltavat. Fasaani perustaa haaremin johon kuuluu 1-5 naarasta. Koiras fasaani ei kuitenkaan itse voi valita kumppaneitaan vaan ensin se valtaa reviirin jota se vartio ja puolustaa ja samalla mainostaa itseään naaraille. Naaraat sitten vasta valitsevat mieleisensä kukon jonka reviirillä ne sitten pysyttelevät paritteluun asti.

Meillä on pihapiirissä ollut jo parikymmentä vuotta fasaanilla reviiri. Tänä vuonna naiset ovat antaneet koiraan nimeksi “Kustaa”. Kustaa kiertää aina aamupäivisin reviirinsä ja korkeimmilla paikoilla joskus suorittaa äänekkään esiintymisen.

893  
  894

896
895  
  901

897
900  
  899

898


5 kommenttia:

 1. Hih, kaunista. Oikein hyvää pääsiäisen aikaa.

  VastaaPoista
 2. Hienot kuvat! HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!/Anja

  VastaaPoista
 3. Mainiot kuvat fasaanista, tuolta se siis tarkalleen näyttää... Meilläkin vakiovieras pihalla, mutta niin vikkelä etten saa kuviin, pahaääninen.

  VastaaPoista
 4. Koree on kukko ja huoleton. Tänään ei hyvästä kelistä huolimatta tule uusia kuvia kun flunssa iski. Ei oli ssaanut vähentää vaatetta liian aikaisin.

  Teuvo

  VastaaPoista