perjantai 4. maaliskuuta 2011

Talvinäyttely 12.3.-20.3.2011 -Winter Exhipition 12.3.-20.3.2011

Olen jo 18 vuoden ajan järjestänyt talvinäyttelyni Porissa. Kaksi kertaa se oli oikeassa Galleriassa, muuten olen vuokrannut sitä varten  liiketilan. Syy tähän on pelkästään taloudellinen. Näyttelyn järjestämisen kustannukset ovat suuret ja jos näyttelytilasta maksaa vuokraa muutaman tonnin ja myynnistä 25-50 % provision, ei sitä sitten taulun hinnasta jääkään taiteilijalle enää mitään. Tai ei ainakaan riittävästi kun vielä vähennetään materiaali- ym kulut. Tällä menettelyllä olen pystynyt pitämään myös taulujeni hinnat järkevällä tasolla ja vakituisille asiakkailleni antamaan vielä kohtuullisen hyvän alennuksen.

Tulevalle näyttelylleni sain mahtavan hyvän liiketilan Kauppakeskus ICCOsta , Mikkolan alueelta. Entinen Muoti Sara muuttuu parin viikon ajaksi Galleria ICCOksi. Ja jos hyvin käy niin näyttelytoiminta voi jatkua tässä tilassa pidempääkin. Laitan tulevasta näyttelytilasta jokusen kuvan esille nyt ja näyttelyn edistyessä lisään päivityksiä tänne.

 

698 700 699

Laitan myös näyttelykutsun jolla toivotan Teidät kaikki blogilukijani  tervetulleeksi tutustumaan uusimpiin maalauksiini. Ja hienoa olisi ehtisitte avajaisiin lauantaina 12.3. klo 12.00.

696Vieressä näyttelykutsun liite, jossa kartta näytte-
lypaikalle.
Kauppakeskus ICCOssa on samaan aikaan
Mammuttimarkkinat jossa voi tehdä edullisia
hankintoja koko perheelle.
697

5 kommenttia:

 1. Voi kun asuisi lähempänä, tulisin varmasti käymään. Näyttelyt on niin hyvä paikka tutustua tauluihin. Menestystä näyttelyysi!

  VastaaPoista
 2. Menestystä näyttelylle! Hienolta vaikuttaa näyttelytilakin.

  VastaaPoista
 3. Onnea ja menestystä näyttelyllesi! Tila näyttää oikein sopivalta ja hyvältä, toivottavasti tulee paljon katselijoita hyvälle taiteelle!

  VastaaPoista
 4. Työsi ovat hienoja ja korkeatasoisia...
  Toivottavasti näyttelystäsi tulee menestys.
  Toivotan onnea ja paljon näyttelyvieraita sekä
  hyvää jatkoa taiteelliselle työllesi..!

  VastaaPoista
 5. I wish you great success on your new venture. All the best.

  VastaaPoista