perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kaksi näyttelypäivää jäljellä - Two exhibition days left

Loppusuora häämöttää ja sitten alkaa jälleen normaali elämä, toivottavasti !? Viikko on ollut kiireinen, aamuisin ja iltaisin näyttelyn jälkeen olen kehystänyt maalauksia. Syönyt kohta viikon mikrossa lämmitettyä lihaperunasoselaatikkoa ja suklaata näyttelyssä, painokin tainnut nousta kun en ole päässyt luontoa kuvailemaan. Taulukauppojakin on syntynyt jonkin verran, vähemmän kuitenkin kuin viime talven näyttelystä. Lähestyvät vaalit pelottavat aina ihmisiä vaikka niiden jälkeen mikään ei taaskaan muutu. Tilaustöitä on tullut monta, taitaa kevät ja kesä kulua niitä maalatessa.

Näyttelykuvat on otettu Panasonic DMC-FX01 taskukameralla.

736
734

Näyttelyvieraiden tuomat keltaiset narsissit ja tulppaanit sopivat hyvin auringonlaskumaalausten tunnelmaan.
742

737
739 735

733 740

731 743

Näyttelyn sponsoreina ovat Kalustetalo Sotka joka lainasi näyttelyyn kalusteita ja toisena sponsorina Kauppakeskus Icco ja Kauppias Jari Puumala joka järjesti näyttelytilat. Kiitos molemmille !     http://www.icco.fi/     http://www.sotka.fi/

744 745

4 kommenttia:

 1. Dear Markun,
  I love your painting. In some seascapes, the sea with boats there is a resemblance to my work. I also see similarities in some compositions. And we're so far away!
  Here the heat prevails, it never snows, it's rain or shine ...
  Congratulations on the exposure and the beautiful work!
  I would like to know your opinion about my work.
  A hug

  VastaaPoista
 2. Pian helpottaa, kun näyttely on ohitse!

  Sait minulta tunnustuksen plokissani Arkiporinaa. Ei tarvitse ottaa paineita, saat tunnustuksen ihan ilmaiseksi, valitse oma värisi.

  VastaaPoista
 3. Markku, huomasin, että tein pienen mokan, kun nimitin sinut lumitaiteilijaksi. Vaikka jokin asia alussa inspiroi, kyllä se vie mehut ihmisestä, eikä se sama lumi jaksa aina vain säväyttää, varsinkaan luovaa työtä tekevää, eikä ainakaan menneen talven lumet. Onneksi meillä on sentään neljä vuodenaikaa. Ja nämä kaksi erikoista lumitalvea ovat olleet aika poikkeuksellisia, niin että ehkä nyt on tullut yliannostus lumesta ja pärjäämme vähemmällä lumella tai ilman lunta muutaman vuaden. Mutta kyllä nämä isot lumimäärät alussa säväyttivät monia muitaki ihmisiä, ei pelkästään niitä, jotka osaavat maalata tauluja.

  VastaaPoista