torstai 24. helmikuuta 2011

IHANAA Piimälimppua

Kohta on viikko kulunut flunssataudissa, eikä helpotusta näy. Tänään kävin viimeisillä voimilla S-Marketissa ostamassa kotiin syötävää. Leipähyllyssä törmäsin uuteen tuotteeseen jota en ollut aikaisemmin nähnyt, IHANA Piimälimppuun. Kotona hernekeiton kanssa maistelimme kyseistä leipää, ja tosi hyvältä maistui. Leipäpakkausta tarkastellessa en oikein löytänyt yhtymäkohtia Luvialle muuten kuin Kaljaasi Ihanan kuva ja nimi. Väliäkös sillä kun leipä on kuitenkin maistuvan hyvää, ei liian hapanta, sopivan makeaa koska sisältää siirappia, anis antoi leipään mukavan raikkaan säväyksen.

 

693

4 kommenttia:

 1. Piimälimppu ja perunalimppu on niitä oikein vanhanajan leipiä, koska minulle vanhallekkin tuttuja jo lapsuudesta. Herkkua sitten, kun muutaman päivän vanhenee, sitten vasta maku parhaimmillaan. Siitä hyviä, että voi ostaa kotiin useammaksi päiväksi, kun ei aina tarvis ihan vastaleivottuna syödä.

  VastaaPoista
 2. Hyvä bongaus, pitää minunkin katsoa kauppareissulla vähän paremmin leipähylly.
  Teuvo

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä flunssan selättämiseen, täällä kesti kaksi ja puoli viikkoa ja sitten olikin ihan vetämättömissä.

  VastaaPoista
 4. Pakkohan se on piimälimpun auttaa....just olen lähössa pyhäpäivänä S-markettiin, voi olla ettei sitä löydy ku arkisin, mutta tarkistampa....;D. Kiitos vain neuvosta!

  VastaaPoista