tiistai 18. tammikuuta 2011

Maalaus Reposaaren kalasatamasta - Painting from Reposaari fishing port

Kuutamoaiheiden jälkeen on mukava välillä keskittyä täysin erilaisiin maalausaiheisiin. Porissa asuttaessa ollaan niin lähellä merta että merimaalaukset kuuluvat  ehdottomasti talvinäyttelyni aihevalikoimiin.  Tämä aihe on kuitenkin erilainen kuin perinteinen merinäkymä. Kalastaja paatti odottaa kevättä Merimestan rannassa.

639

640

Maalaus on aloitettu tekemällä pellavakangaspohjalle ns. sävypohja akryylivärillä, sen jälkeen luonnosteltu aihe ja maalattu lisää akryylivärillä. Työn kuivuttu siihen on suihkutettu välivernissa jonka jälkeen maalausta jatkettu öljyvärillä. Nyt maalaus kuivuu pari-kolme viikkoa jolloin taas tulee välivernissa ja maalaus jatkuu.

7 kommenttia:

 1. Upeita maalauksia:) En ole mikään taulufani, mutta täytyy sanoa että noi lumiset kuvat ovat mun mieleen ja mielelläni ripustaisin seinälle. Onko ne myynnissä jossain?

  VastaaPoista
 2. The painting should be included the easel as on the photos. It makes it extra good ;-)

  VastaaPoista
 3. Tulee hieno taulu. Merimaisemat kaikkineen kummasti kiinnostaa tätä sisämaan asukkia. On hienoa katsoa töitäsi! Kiitos näistä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan kaikille, mukava kun pidätte töistäni. Nämä talviaiheet ovatkin aina olleet niitä pidetyimpiä aiheistani. Verkkokaupastani http://www.taidemaalari.net/kauppa/ löytyy kaikki maalaukseni, uusimmista jotka tulevat maliskuun näyttelyyni en ole vielä päättänyt laitanko kaikkia näkyviin ennen näyttelyä.

  VastaaPoista
 5. No tuolla ylhäällä olikin linkki verkkokauppaan. Siellä ei juuri tällä hetkellä ollut "juuri sitä" mutta pidän silmät auki. Ihania ovat!!!

  VastaaPoista