maanantai 25. lokakuuta 2010

Taulu Salkkarifaneille.

Vuosia pyöri päässä Salkkarit aiheinen vähän naivistinen maalaus. Viime talvena sain sen  toteutettua kankaalle. Kovinkaan naivistinen ei siitä tullut, taidan olla liian tosikko tuohon naivisti taiteeseen. Täällä nähtävä on alkuperäisestä digitaaligrafiikaksi muutettu, numeroitu työ.

525

“Ismo, kuka nämä pullat leipoi?”     Gicle’e vedos kankaalle v.2010.  Markku Mäkelä 


Eräässä jaksossa oli tilanne, kun Ismo oli leiponut ja tarjosi kaupalla Sepolle kahvit ja tuoretta pullaa. Salla sattui paikalle ja häneen iski tavallista pahempi mustasukkaisuus kohtaus.

 

Tiedustelu teille vanhemmille bloggaajille. Mitä asetuksia pitäisi rustata että saisi myös kuvan näkyviin noissa blogiluetteloissa?  Kun joku laittaa blogini sivunsa blogiluetteloon siellä näkyy ainoastaan tekstiä.

5 kommenttia:

 1. Beautiful paintings you make. I love this one :)

  VastaaPoista
 2. Ensin minua nauratti tuo ajatus, kun saoit, olen niin tosikko, että ei taida onnistua naivismi. heh.DDD. mä olisin mestari siinä tapauksessa. minusta tuo taulu on upea, missä Seppo on leiponut pullat.. kaikki ilmeet ja väri ja vaikka on puhdas naivistinen maalaus, niistä tunnistta nuo ihmiset. minä piirsin ja maalasin nuorena , en enää. nyt kirjoitan paljon. olen porukka blogissa, en kyllä siellä oikein pidä enää tyypeistä, mutta siellä on runoantologiani otsikolla siivetön lintu. näistä runoista saatat löytää jonkun hyvän maalaua idean.

  VastaaPoista
 3. TOSI KAUNIITA TÖITÄ SINULLA TÄÄLLÄ ON;)
  hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hauska ja onnistunut. Pidän töistäsi.

  Nimimerkki :Salkkareihin kyllästynyt.

  VastaaPoista