perjantai 24. syyskuuta 2010

Verkkokauppa on valmis - Online store is ready

Syyskesän ajan on kaverini kanssa rakennettu verkkokauppaa taiteelleni. Kaverini on rakentanut teknisen puolen eli tehnyt suurimman työn ja minä olen yrittänyt saada sinne tauluni esille ja vähän informaatiota maalauksista ja itsestäni. Toivon tämän verkkokaupan olevan helpompi tapa ostaa taidettani kuin vanha kotisivuni. Verkkokaupassa on tulevaisuudessa hyviä tarjouksia jotka ovat voimassa ainoastaan muutaman päivän. Alennukset näissä vaihtelevat 15-50 % välillä. Verkkokaupan rakenteesta ja toimivuudesta olisi hienoa saada mielipiteitänne. Tervetuloa tutustumaan!

kuva419

Kesä on kulunut tulevia maalaus- ja tilausaiheita kuvaillessa. Puutarhatyöt vievät kesäisin oman aikansa. Syyskesästä aikaa kuluu sienimetsällä. Omakotitalossa asuttaessa talon syyshuolto ja varustautuminen saapuvaan talveen vie myös yllättävän paljon aikaa. Kohta on kova paniikki päällä kun pitäisi olla paras maalausfiilis, jos aikoo saada voita leivän päälle. Jos tiedätte miten sen fiiliksen löytää ja mistä, otan mielelläni vinkkejä vastaan.

kuva420

Syksyn värejä   - Autumn colors

Pieni kuva ilahduttamaan mieltänne. Taiteilijana kiinnostaisi, olisiko tästä sisustustauluksi tai maalausaiheeksi.      Haluaisitteko seinällenne näin värikkään aiheen?

2 kommenttia: