torstai 29. heinäkuuta 2010

Kesänäyttely vihdoin onnellisesti ohi

kuva165 

Aluksi näyttelyä odottaa ja tekee kovasti töitä sen eteen ja sitten kun se päättyy, huokaisee helpotuksesta kun kaikki on vihdoin ohi. Tämän kesän näyttely oli kuumuuden takia raskas, vaikka näyttelytilat oli ilmastoitu +18-22 , niin kova kosteus vaivasi. Myin näyttelystä noin 15 taulua, pari vähän isompaa ja loput pieniä tai siltä väliltä.

 


Valokuvausta Porin Jazzeilla ja Kallossa

Näyttely päättyi päivittäin klo 19.00 sen jälkeen lähdin etsimään uusia maalausaiheita Teuvo Vehkalahden kanssa joka pitkään valokuvausta harjoittaneena valokuvaajana osaa antaa hyviä vinkkejä myöskin taiteellisiin kuvanäkymiin. Kävimme Porin Jazzeilla, Kallossa ja Reposaaressa. Upeita tilanteita ja maalausaiheita löytyi kaikista paikoista. Varsinkin Reposaaresta Merimestan rannassa hieno paikka maalata ihan ulkona ”Alla Prima” näkymiä Kalloon ja Mäntyluodon satamaan.

 

kuva167

kuva166


kuva168

     Paparazzi väijyy? Ei vaan Teuvo hakee kuvauskulmaa maisemaan.

 

kuva169 

kuva171 kuva170

 

kuva174

Akseli Gallen-Kallela on vuodesta 1965 saakka odottanut kenet voisi ikuistaa kankaalle.

 

kuva173

Oikealla Porin Hallintopalatsikuva175 

 

kuva177

Kalastusveneitä Merimestan rannassa, taustalla Mäntyluodon satamaa. Alakuvassa sama paikka kuusi vuotta aikaisemmin Tammikuussa 2004.

 

kuva178

 

kuva176

Merimestan rannassa on oiva paikka pitää akvarellikursseja kesäaikaan. Maisemat on joka suuntaan oikein maalaukselliset. Ja huoltopuoli taiteilijoille toimii kun vieressä on upea kalaravintola.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti